$item.title}
E-DOM d.o.o.
Cesta Hermana Debelaka 6, 1430 Hrastnik
P: +386 (0)41 814 255
F:
E: uros.drobez@e-dom202020.si
W: www.e-dom202020.si

E-DOM d.o.o.


Podjetje E-dom je mlado družinsko podjetje, ki se ukvarja s paleto aktivnosti predvsem na področju energetike, poslovanja z nepremičninami, vodenjem investicij ter ekonomskim svetovanjem.
Za vas izdelujemo: cenitvene elaborate nepremičnin, termovizijo in termografska poročila, storitve geodezije, pripravo investicijske in projektne dokumentacije (DIIP, PIZ, IP, projektantske popise in predračune), izvajanje strokovnega gradbenega nadzora, pripravo in vodenje javnih naročil v skladu  z ZJN-2, ekonomske študije in poslovne načrte.
Svoje storitve smo že ponujali na Hrvaškem. V naslednjih letih načrtujemo večjo aktivnost na hrvaškem trgu predvsem na segmentu storitev energetike in učinkovitejše rabe energije.
Podjetje je bilo ustanovljeno v drugi polovici leta 2012. V letu 2012 in 2013 nismo zaposlovali. Zaradi rasti poslovnih prihodkov iz dejavnosti in novih naročil smo morali v letu 2014 že delno zaposlovati v letu 2015 pa načrtujemo sistematizacijo novega delovnega mesta.
Podjetje ima javno pooblastilo za izdajo energetskih izkaznic stavb, izdelan ITC-jev izpit in izobraževanje na področju termografije (The Infrared Training Center). Poleg tega ponujamo izdelavo cenitev nepremičnin (sodni izvedenec in sodni cenilec) ter izdelavo projektne dokumentacije in izvajanje strokovnega gradbenega nadzora (člani IZS-ja). Podjetje redno prispeva dotacijska sredstva društvom oz. organizacijam, ki se ukvarjajo s trajnostnim razvojem ter skrbi za družbeno odgovorno poslovanje.