$item.title}
DEWESOFT d.o.o.
Gabrsko 11a, 1420 Trbovlje
P: +386 (0)3 56 25 300
F: +386 (0)3 56 25 301
E: dewesoft@dewesoft.com
W: www.dewesoft.com

DEWESOFT d.o.o.


Izdelava programske opreme in proizvodnja merilnih instrumentov. Podjetje izdeluje svojo programsko opremo za tehnične meritve ter proizvaja merilne instrumente.

Podjetje posluje od leta 2000.

Razvojna strategija s poudarkom na lastnem znanju in inovativnih pristopih s celovito ponudbo naročnikom prilagojenih rešitev zagotavlja odprte možnosti nadaljnjega razvoja in rasti podjetja.

Izdeluje programsko opremo za najzahtevnejše tehnične meritve v avtomobilski, letalski, transportni, elektro in drugih industrijah, civilnem inženiringu in energetiki ter proizvaja merilne inštrumente. Inovacije predstavljajo preko ene tretjine proizvodnega programa in so rezultat dela lastne skupine razvojnikov.

Vseskozi ponujajo nove rešitve in izdelke, s čimer večajo obseg poslovanja z obstoječimi kupci, širijo ponudbo na nove trge ter ponuja nove možnosti uporabe njihovih merilnih inštrumentov.

86 % prihodkov ustvarijo na tujih trgih, z inovativnimi rešitvami meritev pospešeno prodira na trge EU, ZDA, Azije in Rusije. Podjetje je prisotno na trgih v več kot dvajsetih državah, njihove izdelke v prvi vrsti za opravljanje meritev delovanja svojih izdelkov uporabljajo blagovne znamke in subjekti kot NASA, BMW, Ferrari, General Motors, Volvo, Boeing.

Hčerinske družbe v Avstriji, Nemčiji, ZDA in v Singapurju.

39 zaposlenih v matični družbi je ustvarilo 8 mio € prihodkov (2013).

Podjetje ima certifikat kakovosti poslovanja ISO 9001, tehnološke rešitve imajo zaščitene s patenti. V zadnjih treh letih so prejeli nagrado GZS, zlato gazelo in najvišjo bonitetno oceno Dun @ Bradstreet in I d.o.o. Ljubljana

Kot družbeno odgovorno podjetje podpirajo društva in humanitarne organizacije v lokalnem okolju.