$item.title}
Studio Moderna d.o.o.
Podvine 36, 1410 Zagorje ob Savi
P: +386 (0)1 58 99 900
F: +386 (0)1 58 99 763
E: info.si@studio-moderna.com
W: www.studio-moderna.com

Studio Moderna d.o.o.


Studio Moderna je vodilno multi distribucijsko podjetje v srednji in vzhodni Evropi, prisotno na 20 trgih.

Delujejo od leta 1992.

Studio Moderna stalno raste in širi svoja tržišča. Poleg lastnih blagovnih znamk nudi strankam tudi več kot 5000 izdelkov, posebej izbranih za lokalne trge. Podjetje ima razvito mrežo sinergijsko povezanih distribucijskih kanalov, ki omogočajo neposreden stik s kupci.

Podjetje v svojem poslanstvu sledi multi distribucijski ponudbi izdelkov in storitev kjerkoli in kadarkoli kupci to želijo.

Proizvajalcem, izumiteljem ali distributerjem, ki bi želeli prodajati svoje izdelke v CEE regiji, pomeni vstopno točko.

Večino prihodkov ustvarijo na trgih srednje in vzhodne Evrope. Poslujejo na trgih Slovenije, Poljske, Slovaške, Latvije, Litve, Estonije, Češke, Ukrajine, Bolgarije, Romunije, Madžarske, Moldavije, Rusije, Hrvaške, BIH, Kosova, Srbije, Albanije, Makedonije in Črne gore.

V matični družbi 430 zaposlenih ustvari približno 44 milijonov € prihodkov (2013). V celotni skupini je zaposlenih več kot 7000 ljudi.

Podjetje ima produkte zaščitene s številnimi patenti, designi, znamkami in avtorskimi pravicami.

Kot družbeno odgovorno podjetje v sodelovanju z Zavodom Viva podpirajo in spodbujajo projekte, ki so usmerjeni v razvoj delovnih mest, prispevajo k dvigu samooskrbe s hrano in širijo kulturo solidarnosti in pomoči.