PODIM Challenge 2015


Predstavite se 30+ top investitorjem iz EU, ZDA in Bližnjega vzhoda.
Rok za prijavo: 25. april 2015!
Na konferenci PODIM 2015, največji mednarodni konferenci o podjetništvu in inoviranju v Alpe-Adria regiji z več kot 50 priznanimi govorniki ter okoli 600 udeleženci iz več kot desetih držav, bo prisotnih tudi več kot 30 investitorjev. Ti prihajajo iz vrst poslovnih angelov, predstavnikov skladov tveganega kapitala in nekaterih najboljših ter najuglednejših start-up pospeševalnikov iz EU in ZDA. PODIM tako postaja vse bolj pomembna investicijska konferenca v regiji, ki v vsebinskih sklopih PODIM Challenge in PODIM 1:1 zagotavlja možnost organiziranih in fokusiranih srečanj z investitorji ter močan promocijski ‘push’ za start-upe, ki iščejo semensko naložbo tveganega kapitala v regiji in širše.
PODIM Challenge je namenjen podjetjem,ki so že ustanovljena in imajo izdelan minimalno sprejemljiv produkt ter prve testne stranke. Pet izbranih podjetij bo imelo priložnost »pitchati« na odru konference, ostalim podjetjem pa bomo v sklopu PODIM 1:1 omogočili individualna srečanja z investitorji, glede na njihov izkazan interes po predhodnem ogledu opisov prijavljenih podjetij in njihovih »pitch deck-ov«. Gre torej za odlično priložnost, kjer lahko tudi ti predstaviš svojo ambiciozno podjetniško vizijo top investitorjem iz vsega sveta.

 

Bogate nagrade

Pet podjetij, ki bo »pitchalo« na odru konference, se bo potegovalo tudi za bogate nagrade, kot so:

  • vavčer v vrednosti 5.000 EUR, ki ga bo izbranemu podjetju podelil pospeševalnik DsgnFwd. Nagrada obsega en teden »in residence« programa za pospeševanje dizajna in mentoriranje, vključno s 5.000  EUR vrednimi dizajn storitvami.
  • vavčer v vrednosti 3.000 EUR za poslovne, finančne, pravne ali davčne svetovalne storitve, ki ga bo izbranemu podjetju zagotovila družba Deloitte Slovenia.
  • vavčer v vrednosti 249 EUR za oblikovanja logotipa ali majčke, ki ga za zmagovalca PODIM Challenge prispeva 99designs.
  • brezplačna kotizacija za konferenco PODIM za dva člana iz ekip podjetij, ki bodo ‘pitchali’ na odru.