Kako uspešno pripraviti in prijaviti inovacijo


Spoštovani,

Območna zbornica Zasavje že 19. leto zapored objavlja Razpis za inovacije Zasavja. Tudi v letošnjem letu organiziramo brezplačno delavnico za prijavitelje.

Spoštovani inovatorji!

GZS Območna zbornica Zasavje vas vabi, da se udeležite delavnice, s katero želimo predstaviti, kako uspešno pripraviti in prijaviti vašo inovacijo na Razpis inovacije Zasavja 2014-2015.

Namen delavnice je, da potencialnim prijaviteljem predstavimo letošnji Razpis za inovacije Zasavja 2014-2015, merila in kriterije za ocenjevanje, na kaj morajo biti inovatorji pri prijavi še posebej pozorni.

Komisija za inovacije pri OZ Zasavje ugotavlja, da inovatorji pri prijavi nimajo težav s predstavitvijo svoje inovativne ideje predvsem v tehničnem smislu, večkrat pa ima vloga pomanjkljivosti v delu, kjer je potrebno vključiti različne vrste kazalnikov, ki opredeljujejo tako tržni vidik, okoljski vidik,  širši družbeno-koristen vidik itd.

Svoje izkušnje pri prijavi na inovacije Zasavja bo na letošnji delavnici predstavila tudi lanskoletna prijaviteljica, mag. Špela Režun in VDC Zagorje ob Savi. 

 

Delavnica bo

v sredo, 4. marca 2015 ob 13.00 uri
na Območni zbornici Zasavje, 
Podvine 36, Zagorje ob Savi

 

Delavnico bo vodila ga. Simona Rataj iz Tehnološkega centra inovativnost & razvoj pri GZS, na njej pa bodo prisotni tudi člani Komisije za inovacije pri OZ Zasavje, ki bodo podali svoje dosedanje izkušnje in odgovorili na vaša vprašanja.

Vabimo vse prijavitelje, tudi tiste, ki še oklevate ali bi se prijavili na razpis ali ne, mogoče ste v dvomih ali je vaša inovacije primerna za prijavo ali ne, na delavnici bo priložnost, da se te dileme odpravijo.

Prosimo vas, za potrditev udeležbe na delavnici.

KOTIZACIJE NI!

Vabljeni!