Steklarna Hrastnik kot nominiranec za Evropsko poslovno nagrado


Steklarna Hrastnik se je uvrstila v prvi krog nominirancev za Evropsko poslovno nagrado (European Business Awards – EBA), in sicer v kategoriji Podjetnik leta (The RSM Entrepreneur of the Year Award). Zmagovalci v posamezni kategoriji so izbrani skozi javno glasovanje prek spleta. Prvi krog glasovanja poteka na ravni posamezne države in se je začel danes in bo trajal sedem tednov. Vsi, ki želijo podpreti Steklarno Hrastnik, lahko svoj glas oddajo do 24. februarja 2014.

Oglejte si prijavni video Steklarne Hrastnik in oddajte svoj glas za Steklarno Hrastnik do 24. februarja: http://goo.gl/nwAkfT

 Nagrado EBA podeljuje strokovna komisija od leta 2007. Z nagrado želijo organizatorji spodbuditi poslovno prodornost in etiko v evropski poslovni skupnosti ter nagraditi najbolj izstopajoče primere uspešnosti podjetij ali podjetnikov iz držav Evropske unije. Za nagrado v kateri od 10 razpisanih kategorij se lahko potegujejo vsa podjetja, ne glede na velikost in panogo. Prvi krog tekmovanja poteka na nacionalni ravni, drugi krog pa na evropski. Podelitev nagrad zmagovalcem na evropski ravni bo potekala v maju.